top of page
DE VEGATEST

Natuurgeneeskunde Arnhem

Wanneer er klachten ontstaan en u loopt er te lang mee rond ondanks medicatie en behandelingen, dan zit er vermoedelijk een andere of bijkomende oorzaak achter. Zo kunnen bv spier- en gewrichtsklachten ontstaan uit een bacterie of een micro-organisme, MS, fibromyalgie of diepe vermoeidheid door een opgelopen tekenbeet, schimmel of parasiet ! Ongemerkt loopt men een virus of bacterie op (salmonella, legionella). Eczeem, huiduitslag als reactie op verschillende gifstoffen.

De Vegatest II methode onderzoekt ook (snel en duidelijk) of er sprake is van vergiftiging door (zware) metalen, DDT, pesticides, insekticiden, amalgaam, asbest en vele andere mogelijke oorzaken van pijn en chronische en verborgen ontstekingshaarden. Ook kan er sprake zijn van PVS (postvaccinaal syndroom), erfelijkheidsfactoren, astma, huidallergieën, TBC, psoriasis, darmproblemen, ADHD, HPU en vele andere mogelijke oorzaken van een ziektebeeld.

Wij maken gebruik van de analoge Vegatest II en dat is niet zonder reden. 

 

Door de komst van de Electronische ontwikkeling van "andere" diagnose methodes (dwz. met behulp van computer en zelftestende apparatuur die geen therapeuten hand meer nodig hebben), ontstaat er een vloed van (onnodige) informatie over wat er allemaal wel niet klopt. Dit bevat dan ook veel NIET RELEVANTE uitkomsten. Het ligt dan aan de kunde en kennis van de behandelaar om daar uit wijs te worden.

 

U bent uzelf echter al bewust van de symptomen en gevoelens. U wilt de oorzaak weten.

De analoge Vegatest II geeft uw lichaam (c.q. weefsel) aan waarmee het belast is. De therapeut gebruikt dan zijn kennis om de passende oplossing aan te dragen.

Met de Vegatest II word m.b.v een 5 microampere signaal (13 HZ) gemeten op het ontstaan van weerstand in het bindweefsel als een lichaamsvreemde,onnatuurlijke of gevaarlijke stof wordt waargenomen. De weerstand is een reactie van de natuurlijke afweer door verkramping van dit weefsel.

bottom of page