top of page

Ontstoren en opsporen van verstoringen

Neutraliseren van een chemische belasting in het lijfje van je kind of bij jezelf, door medicatie bijvoorbeeld gebruikt tijdens zwangerschap en/of bevalling of andere reguliere medicatie, wat is dat nu precies?

Klachten kunnen ontstaan doordat je chemische stoffen in je lichaam krijgt, die de natuurlijke frequentie van je lichaam uit balans halen. Een chemische belasting kan veel gevolgen hebben voor zowel kinderen als volwassenen en kunnen een gezonde ontwikkeling in de weg staan.


Wanneer je merkt dat je na bepaalde chemische stoffen(medicatie of vaccinaties), niet meer lekker in je vel zit, of dat je kind andere dingen in het gedrag laat zien, dan kan het zijn dat het lichaam aangeeft dat er een chemische belasting is opgebouwd waardoor het uit balans is geraakt. Ook voeding of vitaminen/mineralentekorten spelen hierin een grote rol. Met name bij hoog gevoelige kinderen en hoog gevoelige volwassenen is dit terug te zien, omdat hun zenuwstelsel anders of gevoeliger reageert.


Trillingsfrequentie:
Alles wat leeft, of wat gemaakt is, heeft een eigen specifieke trillingsfrequentie. Als deze verstoord is kan het lichaam niet meer goed functioneren en niet meer adequaat reageren, er zit een blokkade. 
 

Hoe spoor ik een verstoring op?

Met de Vegatest kan ik meten of er een verstoring voorligt door vaccinatie of medicatie - denk hier ook aan oxytocine dat tijdens een bevalling gegeven wordt. Mocht dat zo zijn kan met behulp van homeopathische Globuli deze verstoring opgeheven / ontstoort worden.

Wat kunnen de klachten zijn die door een verstoring het lichaam belasten? Het klachten beeld kan groot zijn, van eczeem, slecht slapen/doorslapen, vertraagde ontwikkeling, buikkrampen, veel huilen en zo voort.

Bij een verstoring door oxytocine kunnen de volgenden klachten het welzijn verstoren:

 

Klachten die veel vrouwen na Oxytocine voelen, zijn:

 1. Een vervreemd gevoel van zichzelf.

 2. Geen band met het kindje voelen.

 3. Geen enkele zin meer tot seksueel contact. Ook niet na een jaar en zelfs veel langer: het gevoel voor seks is weg.

 4. Irritatie naar de partner en boze gevoelens.

 5. Een 'vlak' gevoel in het algemeen: alle levensvreugde is weg.

Klachten bij de baby's:

 1. Ernstige slaapproblemen:
  - Vechten tegen de slaap.
  - Elke avond een drama.
  - Baby's kunnen niet alleen slapen, moeder moet erbij liggen.
  - Baby’s slapen alleen maar al ‘liggend aan de borst’.
  - Baby’s schrikken van het minste geluidje wakker.

 2. Baby’s willen heel vaak de borst, kunnen alleen slapen met een tepel in de mond.

 3. Overstrekken bij huilbuien, toestanden bij de verzorging en in de omgang.

 4. Alert, zeer, zeer alert. Alert vanaf de geboorte.
  De omstanders zeggen: "Hij kijkt zo helder uit de ogen en hij volgt alles." Dat lijkt wel aardig, maar dat is het niet. Een baby moet het eerste half jaar grote delen van de dag in dromenland zijn.

 5. Baby’s en jonge kinderen hangen heel erg aan de moeder, kunnen niet zonder haar, geen enkel moment.

 6. Anderzijds zijn er baby’s die helemaal niet aanhankelijk zijn. Zijn juist ‘afstandelijk’ en willen niet geknuffeld, geaaid worden, zijn niet te troosten en worden alleen maar onrustiger door bij de vader of de moeder te liggen. Voor ouders is dat heel erg, omdat ze niets goed kunnen doen: ouders willen zo graag en niets helpt. Moeders zoeken het huid-op-huid-contact in de hoop dat dat rust brengt en het wordt alleen maar erger. Je wilt zo graag dat de baby op je warme lijf in slaap valt en rustig wordt, maar het tegenovergestelde gebeurt en de kloof tussen ouder en kind wordt alleen maar groter en groter.

 7. Baby’s zetten zich letterlijk af tegen de moeder en andere verzorgsters (oma).

 8. Er zijn vaak voedingsproblemen. Baby’s verdragen koemelk (die de moeder drinkt) niet goed en ze reageren op prikkelende groentes (die de moeder eet) bij borstvoeding.

 9. Vaak darmkrampjes.

bottom of page