top of page

Mijn naam is Yvette Tokic, ik ben moeder van twee prachtige, ondertussen volwassen kinderen. Al geruime tijd houdt het mij bezig dat er meer moet zijn dan de reguliere geneeskunde. Tijdens onze reizen kwam ik in aanraking met alternatieve geneeswijzen, een thema dat mij tot heden niet meer los heeft gelaten.

In juni 2019 heb ik de vijfjarige opleiding tot Klassiek Homeopaat aan de Hogeschool voor Natuurwetenschappen en Homeopathie in Arnhem afgerond. In de eerste twee jaar van deze opleiding werden wij opgeleid in zowel Klassieke Homeopathie als ook Natuurgeneeskunde. Na de tweejarige propedeuse koos ik voor de richting Klassieke Homeopathie. Tijdens de studie kreeg ik steeds meer inzicht over het zelfgenezend vermogen. Ook leerde ik door de juiste vragen te stellen een compleet beeld van de cliënt, en de klachten waarvoor deze persoon komt te krijgen. Mijn drijfveer is mensen op een zachte manier beter te maken, zodat ze duurzaam genezen en de algehele gezondheid verbeterd.

Tot mijn genoegen kreeg ik eind 2019 de kans om de praktijk Balans Arnhem over te nemen. Cor Roovers heeft mij in het begin begeleid om alles wat hij weet met mij delen. Ook leert hij mij zijn unieke behandelmethode tegen de ziekte van Lyme te gebruiken, zodat zijn levenswerk voortgezet kan worden.

Ik zal proberen de praktijk zo verder te voeren als u het misschien al gewend bent en ik verheug mij erop hier aan het werk te gaan.

KVK Nummer: 76860132          BTW: NL003126381B16

AGB Code: 90108246             AGB Code Praktijk: 90067303    

Natuurgeneeskunde Arnhem, Ziekte van Lyme Arnhem

Over mij

bottom of page