Klassieke Homeopathie

De Klassieke Homeopathie stimuleert het zelf-genezend vermogen op een holistische manier. Dit betekent dat de mens als geheel centraal staat. Door het toedienen van het juist gekozen homeopathische middel worden geest en lichaam steeds gezonder, dit gebeurt zonder blijvende bijwerkingen.

De levenskracht en vitaliteit worden sterker en het lichaam is hierdoor steeds beter in staat zichzelf te genezen, het evenwicht wordt hersteld. Door een constitutionele behandeling zal u zien dat klachten die steeds weer terugkeren voorgoed ‘verdwijnen ‘, u meer energie krijgt.​

IMMUUNTHERAPIE
Vitamines/Mineralen
Bloedonderzoek

Een vitamine B12 deficiëntie is sluipend en het kan jaren duren voordat de symptomen en klachten zich ontwikkelen en voordat ze ernstig worden. Vaak wordt een vroege diagnose gemist door de vaagheid van een aantal symptomen, en omdat veel symptomen overeenkomen met andere aandoeningen. Bij onverklaarbare neurologische klachten, glossitis, concentratieproblemen of psychische problemen zou daarom altijd de B12 serumwaarde getest moeten worden.

De ziekte van Lyme (Borreliose) is op dit moment een van de meest onbegrepen ziektes. Vaak ongezien en onopgemerkt kan men besmet raken met deze parasitaire bacterie die op slimme manier het lichaam binnendringt, zich verbergt en dan vele - vaak onbegrepen - klachten geeft. Zelfs langdurige antibiotica heeft onvoldoende effect bij een vroege en/of doorgemaakte besmetting. Hoe Balans Arnhem deze ziekte behandeld leest u hier. 

ZIEKTE VAN LYME
ANDERE ZIEKMAKERS

Wanneer er klachten ontstaan en u loopt er te lang mee rond ondanks medicatie en behandelingen, dan zit er vermoedelijk een andere of bijkomende oorzaak achter. Zo kunnen bv spier- en gewrichtsklachten ontstaan uit  een bacterie of een micro-organisme, MS, fibromyalgie of diepe vermoeidheid door een opgelopen tekenbeet, schimmel of parasiet ! Ongemerkt loopt men een een ziekte op (salmonella, legionella). Eczeem, huiduitslag als reactie op verschillende gifstoffen (zware metalen, amalgaam).

Natuurlijk genezen biedt uitkomst in een groot aantal verschillende situaties. Dat heeft vooral te maken met het grote aantal geneeswijzen dat hiertoe behoort. Het gaat bijvoorbeeld om de orthomoleculaire geneeskunde, die zich richt op de voedingsleer, fytotherapie en nutritionele oncologie. Daarnaast gaat het om bijvoorbeeld neuraaltherapie en allergie-behandelingen, altijd op basis van de kracht van het eigen lichaam.

NATUURGENEESKUNDE

Wat is immuuntherapie?
De immuuntherapie is een behandeling die het afweersysteem van de patiënt tracht te "mobiliseren" tegen zijn ziekte. Het gaat om een belangrijk spoor in bv. het huidige kankeronderzoek. Vandaag de dag zijn er al meerdere behandelingen met immuuntherapie beschikbaar. Kan immuuntherapie ook helpen bij andere chronische ziektes als Lyme?

In bijzondere gevallen lukt het soms niet om bepaalde bloedwaardes waar u bezorgd over bent bij een huisarts te kunnen testen. B.v. B12, Leverwaardes, Pfeiffer etc. Het kan zijn, dat de behandelend arts daar geen aanleiding toe ziet, maar u wel benieuwd bent.

Wij hebben de mogelijkheid om volwaardig bloedonderzoek te laten uitvoeren door SHO. Centra voor medische diagnostiek. 

B12 - ESSENTIEËL

Informatie

Hieronder staan de verschillende mogelijkheden

© 2023 Medical Clinic. Proudly created with Wix.com

+31 6 57275911
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon

Maandag - Vrijdag    Op afspraak
Zaterdag                    Op afspraak

 

medical

clinic