top of page
KLASSIEKE HOMEOPATHIE

Homeopathie Arnhem

De Klassieke Homeopathie stimuleert het zelf-genezend vermogen op een holistische manier. Dit betekent dat de mens als geheel centraal staat. Door het toedienen van het juist gekozen homeopathische middel worden geest en lichaam steeds gezonder, dit gebeurt zonder blijvende bijwerkingen.

De levenskracht en vitaliteit worden sterker en het lichaam is hierdoor steeds beter in staat zichzelf te genezen, het evenwicht wordt hersteld. Door een constitutionele behandeling zal u zien dat klachten die steeds weer terugkeren voorgoed ‘verdwijnen ‘, u meer energie krijgt.

Een onevenwicht in het lichaam zorgt ervoor dat de mens zich ziek voelt, dit kan betekenen dat steeds meer lichamelijke klachten het dagelijkse leven beïnvloeden. Denk hierbij aan chronische klachten, zoals reuma, allergieën, PMS of artrose, maar ook aan psychische klachten zoals depressies, angststoornissen, burn-out, slaapproblemen of vermoeidheid.

Ook in acute situaties, zoals een blaasontsteking, oorontstekingen, krampen en kinderziektes kan het juist gekozen homeopathische middel snel (binnen enkele minuten/een dag) verlichting geven.

bottom of page