BLOEDONDERZOEK SHO

SHO staat voor onafhankelijke diagnostiek dichtbij. U kunt bij ons terecht voor diverse onderzoeken die inzicht geven in uw gezondheid.

SHO is het onafhankelijk centrum voor Medische Diagnostiek die bloedonderzoeken doet. (ook urine en faeces onderzoek)  voor huisartsen en zorgverleners.

Wij ontzorgen zorgverleners en patiënten met innovatieve oplossingen en een uitgebreid netwerk van locaties. Zo werken wij snel, klantgericht en betrouwbaar. Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat wij lage tarieven kunnen hanteren en hiermee de zorg betaalbaar houden. Vanzelfsprekend staan de gezondheid en het welzijn van patiënten hierbij altijd voorop.

 

Balans Arnhem kan u hiervoor de juiste formulieren voor geven zodat u onafhankelijk bloedonderzoek kunt krijgen. De uitslag ontvangen wij op zeer korte termijn en dan wordt u daarvan op de hoogte gesteld. U krijgt de uitslag ook altijd opgestuurd.

SHO doet er alles aan om het onderzoek zo snel, makkelijk en prettig mogelijk te laten verlopen. Zo mag u rekenen op ruime openingstijden (ook in het weekend), korte wachttijden, goede informatieverstrekking en duidelijke afspraken. Een SHO locatie zit altijd dicht bij u in de buurt en als het nodig is komen wij bij u thuis.

Locaties
SHO is altijd dicht bij u in de buurt. SHO heeft de beschikking over meer dan 180 locaties. En een aantal locaties zijn open buiten kantoortijden en op zaterdag. Bekijk op de Diagnostiekplanner wat de openingstijden en de dichtstbijzijnde locaties zijn voor uw onderzoek.


Voor bloedafname en het inleveren van lichaamsmateriaal zoals urine, kunt u binnen lopen zonder afspraak. Voor de meeste andere onderzoeken is het nodig om een afspraak te maken. Lees of een afspraak maken nodig is bij de informatie over het betreffende onderzoek
Op MijnSHO kunt u voor een groot aantal onderzoeken zelf online een afspraak inplannen en wijzigen. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact op met ons afsprakenbureau via 088-999 7777.

Onderzoeken en voorbereiding
SHO verzorgt verschillende onderzoeken, van bloed- en urineonderzoek tot hartfilmpjes en fundusfoto’s. Ook voor echografie en bloeddrukmeting kunt u bij ons terecht. Elk onderzoek vraagt een andere voorbereiding. Bekijk bij het betreffende onderzoek welke voorbereiding voor uw onderzoek geldt en wat u moet meenemen.

Identificatie
Het is voor SHO belangrijk om te weten dat wij het onderzoek uitvoeren bij de juiste persoon. Heeft u een aanvraagformulier van uw (huis)arts of verloskundige gekregen of een oproep per post ontvangen? Vergeet deze dan niet mee te nemen. Ook vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs. Wij zijn verplicht uw identiteit te controleren en uw burgerservicenummer te registreren. Wij werken volgens de Wet gebruik burgerservicenummer in de zorg.

DE KOSTEN VOOR DE VERSCHILLENDE BLOEDONDERZOEKEN WORDEN DOOR DE ZORGMAATSCHAPPIJ VERGOED. 

INDIEN ZIJ DIT NIET WILLEN VERGOEDEN ZAL HET BEDRAG (IN OVERLEG MET U) ACHTERAF BIJ U IN REKENING BRENGEN.

© 2023 Medical Clinic. Proudly created with Wix.com

+31 6 57275911
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon

Maandag - Vrijdag    Op afspraak
Zaterdag                    Op afspraak
Zondag                       Op afspraak

medical

clinic