Cor roovers
Natuurgeneeskundig Register therapeut

Contactpersoon
Adres:
Zeelandsingel 40
6845 BH Arnhem
Arnhem
Gelderland
6845 BC
Nederland

Mobiel: +31 (0)6-244.56.004
http://www.balans-arnhem.nl

 


Nieuwsflits

Ivo Niehe - Jolanda Foster en Lyme

 

Ivo Niehe gaat op bezoek bij producer en componist David Foster. David werkte in het verleden met grote sterren als Barbara Streisand en Céline Dion en is in het bezit van een record aantal Grammy Awards: maar liefst veertien stuks. Twee jaar geleden trouwde hij met ex-topmodel Yolanda van den Herik uit Nederland. Yolanda was ook te zien in de Net5-serie Hollywoodvrouwen. Het stel heeft alles: een mooi huis aan de Stille Oceaan, mooie carrières en prachtige kinderen. Maar sinds kort staat alles in het teken van Yolanda’s gezondheid, ze lijdt namelijk aan een ernstige vorm van de ziekte van Lyme.

Bron: Tros TVshow

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=r2wrITYflK8

 

Commentaar : Uit het verhaal blijkt dat Jolanda besmet is door een DEARTICK (hertenteek). De reguilere geneeskunde in Amerika heeft dit NIET kunnen vaststellen met de beschikbare tests.

Ook blijkt, dat vele Antibiotica behandelingen (en zelfs één van 90 dagen intraveneus rechtstreeks naar t hart), wel de ziekte heeft bedwongen, maar Jolanda nog niet volledig is genezen en hersteld. Hiermee is duidelijk dat er meer nodig is dan antibiotica.

lelie.jpg

Wie is online

We hebben 9 gasten online